Vratite sjaj vašim očima: Operacija katarakte u Oftalmologiji Sjaj!

Da li ste znali da je katarakta u 99% slučajeva rešiva ukoliko se blagovremeno sanira?
Ne dopustite katarakti da zamuti vaš pogled na život! Operacijom katarakte u Oftalmologiji Sjaj, uz najnovije tehnologije i iskusni tim stručnjaka ćete vratiti svakodnevnici jasnoću i boje koje ste možda zaboravili.

Šta je katarakta?

Katarakta je zamućenje sočiva oka koje može dovesti do značajnog pogoršanja vida, a koje često dolazi sa starenjem. Simptomi uključuju:

• Zamagljen ili mutan vid;
• Osetljivost na svetlost i blještavilo;
• Noćno slepilo;
• Blede boje.

Šta obuhvata operacija katarakte u Oftalmologiji Sjaj?

U Oftalmologiji Sjaj je operacija katarakte rutinska procedura koja je kratkotrajna je i bezbolna, a nove tehnologije i savremeni aparati omogućavaju da se ova intervencija izvodi bez šavova i krvi. Procedura se vrši u lokalnoj (topikalnoj) anesteziji u vidu kapi.

Operativna procedura obuhvata:

Detaljan pregled

Kompletan oftalmološki pregled radi procene stanja katarakte i određivanja najboljeg plana tretmana. Pristupa se merenju vidne oštrine, očnog pritiska, zatim se radi biomikroskopski pregled i širenje zenica za detaljan uvid u sočivo, vidni živac, žutu mrlju i mrežnjaču.

Fakoemulzifikacija

Najčešća i najefikasnija metoda uklanjanja katarakte koja koristi ultrazvuk da razbije zamućeno sočivo, koje se zatim pažljivo uklanja.

Ugradnja intraokularnog sočiva (IOL)

Nakon uklanjanja katarakte, postavlja se providno veštačko sočivo koje vraća vaš vid.

50% sniženja za pregled za operaciju katarakte

Uz svaku operaciju katarakte dobijate popust od 50% na kompletan oftalmološki pregled, koji je ključan za preciznu dijagnozu i planiranje operacije. Umesto standarne cene od 8.000 dinara, u narednom periodu ova usluga će iznositi 4.000 dinara.

Zašto da operišete kataraktu baš u Oftalmologiji Sjaj?

Iskusan tim stručnjaka

Naši oftalmolozi poseduju dugogodišnje iskustvo u uspešnom izvođenju operacija katarakte.

Savremene tehnologije

Kompletna opremljenost sale savremenim mikrohiruškim sistemima i modernim tehnologijama, garantuje uspešnost i efikasnost svake hiruške intervencije.

Personalizovana nega

Svaki pacijent je jedinstven, a individualnan pristup pacijentima Oftalmologije Sjaj obezbeđuje najbolje rezultate i brz i efikasan oporavak.

Vaš novi pogled na svet počinje sada sa 50% popusta na pregled!

Ne dozvolite da katarakta ukrade najlepše trenutke: povratite sjaj svog vida uz operaciju katarakte, uz uštedu na kompletan oftalmološki pregled.

Budite odgovorni prema svom vidu!

Zakažite termin za pregled već danas i načinite prvi korak ka jasnom vidu.

Zakažite pregled

Zakažite termin za pregled sa 50% popusta već danas i načinite prvi korak ka jasnom vidu.

Možete zakazati pregled i preko: